Novice

Kompresijska oblačila COMPRESSPORT

Compressport-bike

Je vaš trening boleč, tekmovanje naporno in bi radi hitrejšo regeneracijo? Vaša rešitev je v oblačilih in dodatkih Compressport.

Prednosti oblačil Compressport:

  • Učinkovitost – Stimulacija krvnega pretoka poveča oksidacijo mišic med vadbo. Roke se vam bodo zdele lažje in manj obremenjene.
  • Manjša utrujenost – Oblačila absorbirajo del udarcev in vibracij, ki bi se sicer v celoti usmerile v mišice, vene in sklepe, zato ste manj utrujeni.
  • Preprečevanje “muskelfibra” – Študije kažejo, da se ob uporabi kompresijskih oblačil zmanjša možnost mišičnih bolečin po preveliki obremenitvi.

compressport_nogaviceTo so le nekatere skupne značilnosti teh visoko tehnoloških oblačil, vsak kos oblačila pa ima specifične tehnične prednosti. Nogavice na primer nudijo dodatno oporo stopalu in blažijo udarce, rokavčki skrbijo za suho kožo, majica pa poskrbi za nadzor vlage in temperature okoli trupa z velikim poudarkom na hrbtu.

Compressport je švicarsko podjetje, katerega izdelki so 100 % izdelani v Evropi. Pri izdelavi združujejo najboljše tehnologije in zadnje trende, z oblačili pa vedno presenetijo in navdušijo športnike iz različnih disciplin. Pravzaprav so izdelki Compressport odgovor na vsakodnevne težave športnikov: izboljšanje učinkovitosti, pospešitev regeneracije, lažje premagovanje poti, itd. Podjetje uporablja mednarodno priznane Salzmannove testne naprave za merjenje kompresije, s pomočjo teh testov pa so oblačila izdelana s pravo močjo kompresije. Stroji za tkanje in vlakna so izdelani v Evropi ter v celoti v skladu s standardi, ki določajo človeku zdravstveno povsem neškodljive izdelke.

Preizkusite jih lahko v naših poslovalnicah, kjer vam bomo v pomoč izkušeni svetovalci. Več o izdelku si lahko ogledate na uradni strani Compressport.

Komentarji