Novice

Five More Minutes

Pet minut — Mogoče ne zveni dosti, a 5 minut je lahko dosti več kot samo par klikov na uri. Pet minut več zabave. Pet minut z vašimi najbližjimi. Pet minut za počitek in koncentracijo.
Že od začetka smo vam poskušali vrniti vaš čas nazaj.
Naj vam pokažemo kako nam je to uspelo.
Nekoč so dejali:” Čas je denar!”, ampak izjava je z leti izgubila svoj pomen.
Kaj, ko bi kolesar lahko pridobil na času, medtem, ko uživa v vožnji?
Kaj, ko bi lahko pridobil dodatnih 5 minut na svoji povprečni poti?
Leta 2013 smo zgradili ” Win tunnel”, s katerim smo postavili nova merila v kolesarski aerodinamiki.
Želeli smo potisniti meje zmožnosti tako, da ne le, da bi kolesar goljufal veter, ampak tudi čas.

Razvili smo 5 revolucionarnih izdelkov, kateri ustvarjajo celovit aerodinamičen ekosistem: S-Works Venge ViAS, Roval CLX 64 with S-Works Turbo tires, S-Works Evade GC Skinsuit, S-Works 6 shoes in  S-Works Evade helmet.

S-WORKS VENGE ViAS

Venge je rojen v našem vetrovniku Win Tunnel, čisto vsaka oblika cevi, vsak rob in vsaka oblikovalska iztočnica pa so namenjeni višji hitrosti. Temeljito testiranje in razvoj v vetrovniku je vodilo do tega, da je S-Works Venge ViAS na razdalji 40 km za kar 120 sekund hitrejši od Tarmaca SL4. Okvir in vilice Rider-First Engineered™ zagotavljajo konstantno učinkovitost, ne glede na velikost okvirja. Lateralna togost vilic je povečana za 30 %, kar zagotavlja ostrešne, bolj natančno vodenje.

Roval CLX 64 & S-Works Turbo band

Obročnike CLX 64 smo razvili v našem vetrovniku in skupaj kot celota z najhitrejšimi plašči na svetu S-Works Turbo; pravzaprav je to najhitrejši cestni sistem obročnika/plašča vseh časov.

S-Works Evade GC Skinsuit

Nenatančno prileganje se odraža v gubanju tkanine, to pa prispeva k izgubljenim sekundam. Zaradi tega je enodelna oprijeta obleka (t. i. skinsuit) S-Works Evade GC na voljo v 11 velikostih, s tem pa dobi vsak posameznik skoraj oblačilo po meri. Konstrukcija lepljenih obrob rokavov brez šivov je zagotovilo za optimalno udobje in povečano aerodinamiko. Zadrga po celotni višini prednjega dela poveča uporabnost in udobje tega oblačila.

S-Works 6

Karbonski podplat Powerline je asimetrično optimiziran, z indeksom togosti 13.0 pa je tudi naš najbolj tog podplat.Sistem pete PadLock™ združuje drastično zožano šalico pete in vlite podloge, ki držijo stopalo na mestu.V Centru za športno medicino v Boulderju smo čevlje znanstveno testirali in v primerjavi s predhodnim modelom dokazali izboljšano pospeševanje do vrhuncev moči.

S-Works Evade

Oblika S-Works Evade posnema profil naše kronometrske čelade S-Works McLaren TT, s čimer se drastično zmanjša aerodinamični upor. V primerjavi z modelom S-Works Prevail boste s čelado Evade na razdalji 40 kilometrov prihranili 46 sekund.

Komentarji