Kolesa in oprema

POWER ARC PRO 2018

179,90 

Novi sedež Power Arc Pro širi ponudbo naših originalnih sedežev Power. Ima enak kanal in dolžino kot originalen sedež S-Works Acr, a kjer ima model S-Works karbonske nosilce ima ta model titanove nosilce. Vendar to pomeni da ima še vedno togo korbonsko školjko FACT in lahko podlogo EVA. Ta oblika sedeža je oblikovana tako, da zagotavlja odlično oporo sedalni kosti, združena pa je s krajšim nosom od običajnega, tako da je pritisk na mehkem tkivu med vožnjo v agresivnem položaju manjši. To ideologijo smo ponesli celo še celo korak dlje in naredili posebej širok in podaljšan kanal Body Geometry, za katerega smo s testiranji in kartiranjem pritiska dokazali, da poveča pretok krvi in zmanjša otrplost in pritisk na nezaželenih delih.

Če ste zvesti sedežu Power se vam bo vse to zdelo znano, a v tej različici se oblika Body Geometry bolje prilega vašemu telesu. Kaj to pomeni za vaše kolesarjenje? Imeli boste občutek, kot da sedite “v sedežu”, na na njem. Na koncu to prinese večje udobje in superiorno učinkovitost v vseh položajih, ne glede na to ali ste moški ali ženska.

Opis

Patentirana oblika Body Geometry je laboratorijsko testirana tako za moške, kot ženske in zagotavlja pretok krvi v občutljivih arterijah.
Toga školjka iz karbona FACT za dobro oporo in udobje.
Super lahka podloga iz pene EVA za udobje in oporo na daljših vožnjah.
Lahki, vzdržljivi in votli titanovi nosilci.
Podloga stopnje 2: Srednje debela pena za občutek dodatnega blazinjenja.
Z izdelki SWAT™ združljiv nosilec na spodnjem delu sedeža omogoča uporabo elegantnih in integriranih rešitev za prevoz razne opreme.
Širina 143 mm / teža: 193g
Širina 155mm / teža: 199g

Komentarji