Kolesa in oprema

S-Works Evade Team

229,90 

Čelada S-Works Evade Team si deli korenine z izdelkom zares znamenitega podjetja, s čelado S-Works McLaren TT, najhitrejšo čelado za vožnjo na čas na svetu. Ko smo začeli oblikovalski postopek te čelade smo želeli ustvariti čelado z vsemi aerodinamičnimi prednostmi čelade TT, vendar brez žrtvovanja udobja ali zračnosti. Logičen kraj za začetek tega je bila oblika. Če boste čeladi Evade in S-Works TT postavili eno ob drugo boste opazili, da sta si neverjetno podobni. Čelada Evade ima enak profil kot TT, kar prinaša drastično zmanjšanje upora. Kako drastično? V primerjavi s čelado S-Works Prevail vam na razdalji 40 km prihrani 46 sekund.

Izdelati aerodinamično cestno čelado je ena stvar, zagotoviti prileganje in udobje pa je nekaj čisto drugega. Konec koncev je ena izmed glavnih težav čelad za vožnjo na čas to, da niso preveč zračne. Ko pa sedite pet ur na koles si želite pravega zračenja in hlajenja glave. S čelado Evade boste dobili to. S strateško postavljenimi zračnimi odprtinami čalada S-Works Evade pravzaprav srka zrak iz okolice vaše glave in ga usmeri proti zadnjim izhodnim odprtinam, tako da je vam prihetno tud, ko se temperature okoli vas dvignejo.

Opis

Toda kaj vam koristi čelada, ki ni udobna? Ne glede na to kolo hitra je, zavedamo se da se bo na čeladi nabiral prah, če le ne bo udobna. Naš sistem trakov Trifix, združen z ultra lahkim, mikro nastavljivim sistemom Mindset s petimi stopnjami višine zagotavlja udobje in popolno prileganje, do katerega boste prišli intuitivno, enostavno ter brez razmišljanja.

  • Po zaslugi napredne aerodinamike boste v primerjavi s standardno cestno čelado prihranili 46 sekund na razdalji 40 km.
  • Patentiran, z aramidom ojačan skelet zagotavlja notranjo oporo peni EPS, saj ublaži silo udarca.
  • Zelo nastavljiv in super lahek sistem Mindset HairPort micro-dial za popolno ustrezanje in udobje
  • Sistem zračenja 4th Dimension z globokimi notranjimi kanali, masivnimi odprtinami in izhodnimi odprtinami.
  • Tanka, mehka in lahka mreža 4X DryLite se ne bo raztegnila zaradi potenja ali vode.
  • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
  • Sistem notranjih ojačitev za ultra lahko konstrukcijo in varnost.

Komentarji