Retül bike fitting

Postanite eno s svojim kolesom – pomembnost prilagoditve kolesa Retul fit

Profesionalna prilagoditev kolesa je ena najboljših naložb resnega kolesarja in je zelo priporočljiva za prav vse kolesarje. Tisti, ki so novi v tem športu, ali pa prekaljeni kolesarji, bodo presenečeni nad tem, kakšno dramatično razliko lahko povzroči pravilna prilagoditev na udobje, zmogljivost in splošni užitek v kolesarjenju.

Kaj je Retul fit?

Retül Bike Fit naredi vožnjo bolj prijetno, saj vam omogoča večjo učinkovitost, hkrati pa zmanjšuje možnost poškodb in povečuje udobje na kolesu.

Retül je najnaprednejši sistem za nastavitve koles. Sistem vključuje neverjetno natančno tridimenzionalno tehnologijo zajemanja gibanja, ki zagotavlja najbolj natančno dinamično nastavitev kolesa na podlagi telesnih lastnosti kolesarja.

Kdo potrebuje Retul fit?

Vsakdo, ki namerava preživljati čas na kolesu, bo imel veliko koristi od profesionalne prilagoditve kolesa. Pravilno prileganje kolesa lahko:

  • Izboljša splošno udobje kolesarja/ke
  • Izboljša izkoristek moči kolesarja/ke
  • Poveča vzdržljivost kolesarja/ke
  • Pomaga preprečevati ponavljajoče se poškodbe zaradi kolesarjenja
  • Zmanjša ali odpravi bolečine v hrbtu, kolenih, vratu in zapestjih
  • Zmanjša ali odpravi “vroče noge”
  • Zmanjša ali odpravi nelagodje na sedežu in otrplost genitalij
  • Zmanjša ali odpravi odrevenelost rok in prstov

Naš Retul fit strokovnjak

Naš Retül Fit strokovnjak s certifikatom Retül Fit Certified ima najvišji možen nivo izobraževanja, ki ga je prejel pri podjetju Specialized, kjer je več let opravljal vlogo inštruktorja FIT programa v okvirju Specialized Bicycle Components University.

Opravil je poglobljeno izobraževanje na sedežu podjetja Specialized v Morgan Hill-u, ter sedežu podjetja Retül v Boulderju v Coloradu. V procesu pridobitve certifikata potrebnega za nadaljnjo izobraževanje Retül Fit metode je opravil zahtevne izpite in ima dokazane spretnosti in strokovno znanje za sistematično prilagajanje vaše opreme in vašega položaja na kolesu.

Kdaj naj opravim fit?

Takoj ko je to mogoče. Danes je idealen dan, da se dogovorite za termin. Čimprej poskrbite za pravilen položaj na vašem kolesu in poskrbite da bodo vaše vožnje bolj varne in prijetne.

Zagotavljamo vam podporo tudi po spremembi nastavitev, tako da se lahko pozneje v sezoni vrnete nazaj, da skupaj poskrbimo za kakršne koli prilagoditve in natančne nastavitve, če se pojavi potreba.

Naš končni cilj je, da se vam kolo in oprema prilegajo popolno. Čeprav ne moremo zagotoviti, da vas po dolgi vožnji ne bodo bolele mišice, zagotavljamo pa, da bodo nepotrebne bolečine in neprijetnosti izginile.

RETÜL BIKE FITTING

Več si lahko ogledate na spletni strani www.bikefit.si