Forerunner® 935

508,99 

Komu je pomembno, da ura Forerunner 935 prikazuje bogate podatke, kot so dinamika teka, srčni utrip na zapestju, stanje vadbe, funkcionalni prag moči (FTP) in najvišji VO2? Predanemu športniku, kot ste vi, ki si želi izboljšati svoj včerajšnji dosežek. S to vrhunsko uro GPS za tek/triatlon lahko izpopolnite vadbo in regeneracijo ter postanete boljši športnik.

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Analizirajte svojo tehniko

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 935 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.

Pametnejše povezave

Pametna obvestila, ki si jih lahko ogledate na zapestju, so šele začetek. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom3 ura Forerunner 935 omogoča samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, zvočne pozive, upravljanje glasbe in številne druge možnosti. Vaši bližnji lahko spremljajo vaše teke in vožnje v realnem času s funkcijo LiveTrack, uporabite pa lahko tudi funkcijo GroupTrack, s katero med kolesarjenjem spremljate svoje kolesarske prijatelje.  Za pošiljanje podatkov v oblak in prejemanje iz njega lahko uporabite hitro povezavo Wi-Fi®, saj ura 935 omogoča tudi to.

Sledite svojemu srcu

Merjenje srčnega utripa na zapestju je morda priročna izbira, če se želite med tekmovanjem gibati brez omejitev, vendar lahko z uro Forerunner 935 beležite še veliko več podatkov ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu. Merilnik srčnega utripa na prsnem pasu (denimo HRM-Run ali HRM-Tri) omogoča uporabo naprednih funkcij, kot sta laktatni prag in test učinka spremenljivosti srčnega utripa.

Samozavestno tudi zunaj dosega omrežja

Z uro Forerunner 935 greste lahko kamor koli, saj ima sprejemnik signalov GPS in GLONASS, zato lahko v zahtevnejših razmerah bolje spremlja vaš položaj kot samo s sprejemnikom signalov GPS. Poleg tega vam vgrajen barometer zagotavlja informacije o višini v realnem času. Katere dejavnosti lahko meri ura 935? Meri lahko več dejavnosti, kot se vam je kadar koli zdelo možno! Triatlonski športi so šele začetek, saj je na voljo tudi vdelana podpora za pohodništvo, veslanje, golf, smučanje, veslanje na deski in še veliko drugih dejavnosti.

Prilagodite napravo in se povežite

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 se samodejno sinhronizira z našo brezplačno spletno vadbeno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. V storitev Garmin Connect se prijavite z namiznim računalnikom ali pa v združljiv pametni telefon prenesite program Garmin Connect™ Mobile. Napravo lahko prilagodite tudi s podatkovnimi polji, brezplačnimi videzi ure družbe NUUN in celo programi, kot sta Uber in Accuweather, vse to pa je na voljo v trgovini Connect IQ™.

Še nekaj dodatkov

Tako kot vi lahko tudi ura Forerunner 935 zdrži naporen tempo ves dan. Ta ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti¹, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Združljiva je tudi z našo družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia, vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom, pametnimi kolesarskimi lučmi in Varia Vision – zaslonom v vidnem polju. Dopolnite komplet za kolesarjenje z našimi merilniki moči na pedalih Vector 2 (z dvojnim zaznavanjem) in 2S (z enojnim zaznavanjem). Merilnik Vector 2 se celovito združi z napravo Forerunner in prikazuje moč, kadenco, ravnovesje na levem/desnem pedalu in dinamiko kolesarjenja, ki prikazujejo, kako in kje ustvarjate moč.

Vsak dan lahko tekmujete

Zagotovite si dodatno spodbudo za izboljšanje svojega včerajšnjega dosežka z odseki Strava Live. Naročniki na storitev Strava Premium lahko z napravo 935 sinhronizirajo tekaške in kolesarske odseke, ki jim med dejavnostjo zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejemate lahko tudi opozorila o začetku in koncu odsekov, ogledate si lahko uvrstitev na lestvici najboljših in primerjate trenutni dosežek s svojim osebnim rekordom.

Od načrtovanja do rezultatov s programom TrainingPeaks

Nič ni tako izpolnjujoče kot popolno opravljena vadba. S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ lahko dnevno vadbo začnete kar v uri Forerunner 935. Dovolite, da vas naprava neposredno v programu TrainingPeaks vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po seji lahko opravljeno vadbo samodejno sinhronizira s programom TrainingPeaks ter prikaže podrobno analizo rezultatov in izmeri napredek pri doseganju ciljev.

Moč teka

Iz trgovine Connect IQ prenesite program Running Power v združljivo uro in vadbi dodajte podatke o moči. Program Running Power, ki so ga razvili v Garmin Labs, uporablja različne parametre, kot so tempo, navpično nihanje, naklon in celo lokalne vetrovne razmere, in tako določi moč, ki jo prenašate na podlago med tekom. Če veste, koliko moči porabite vsako minuto in vsak kilometer, boste lažje določili svoj tempo in s tem preprečili prehitro utrujenost. Najboljša novica? Za lastnike ustreznih Garminovih naprav je dodajanje moči za tek brezplačno. Potrebujete le napravo fēnix® 5/fēnix 5S/fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 in enega od teh treh dodatkov: HRM-Run™HRM-Tri™ ali senzor Running Dynamics Pod. Za več informacij obiščite spletno stran Running Science.

 

Nakup na obroke z Leanpay

Vrhunska ura GPS za tek z merjenjem srčnega utripa na zapestju1

  • Udobna ura, ki jo lahko nosite ves dan in je težka le 49 gramov, je opremljena z naprednimi funkcijami za tek in več športov
  • Z vgrajenim barometrom beleži spremembo višine; višinomer in elektronski kompas vam pomagata ohranjati smer
  • Oceni stanje vadbe in prikaže, ali premalo vadite ali pretiravate, opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti
  • Prikaže napredno dinamiko2 teka, kolesarjenja in plavanja, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
  • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju)

Specifikacije

Splošno
Material stekla
steklo

Material okvira
z vlakni ojačan polimer

Material ohišja z vlakni ojačan polimer
Paščki za uro QuickFit™
da (22 mm)

Material paščka
silikon

Velikost ohišja, Š × D × V
47 x 47 x 13,9 mm

Teža 49 g
Nazivna vodotesnost 5 ATM
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo “memory-in-pixel” (MIP)
Velikost zaslona, Š x V 30,5 mm
Ločljivost zaslona, Š x V 240 slikovnih pik po premeru
Barvni zaslon
Trajanje baterije Do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju)
Vgrajen pomnilnik 64 MB

Funkcije ure
Funkcije ure Vključuje datum in alarm
Sinhronizacija časa z GPS
Samodejni preklop na poletni čas
Budilka
Časovnik
Štoparica
Časi sončnega vzhoda/zahoda

Senzorji
Podpira GPS
GLONASS
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™
Barometrični višinomer
Elektronski kompas
Giroskop
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
Termometer

Vsakodnevne pametne funkcije
Povezljivost Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti)
Pametna obvestila
Pametni koledar
Pametne vremenske informacije
Upravljanje glasbe
Poišči moj telefon
Funkcija Poišči mojo uro
Upravljanje kamere VIRB®
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™, Windows®
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile

Funkcije za sledenje dejavnostim
Števec korakov
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov)
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)
Izračunava porabljene kalorije
Število nadstropij, v katera se povzpnete
Opravljena razdalja
Minute intenzivnosti
TrueUp™
Move IQ™
Starost telesa Da (v programu)

Fitness Equipment/Gym
Predhodno naloženi profili telovadnih dejavnosti Indoor Rowing, Strength Training and Cardio Training
Cardio workouts
Vadbe za moč
Samodejno štetje ponovitev

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize
Hitrost in razdalja GPS
Prilagodljivi zasloni
Prilagodljivi profili dejavnosti
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost)
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka)
Napredne vadbe
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti
Auto Lap® (samodejno začne nov krog)
Ročno označevanje krogov
Prilagodljiva opozorila o krogu
Ocena najvišjega VO2 max
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite)
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja)
Training Effect (aerobni)
Training Effect (anaerobni)
Prilagodljiva opozorila
Zvočni pozivi
Končni čas
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo)
Virtual Racer™
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba)
Več športov
Vodenje po progi
Odseki (v živo, Garmin)
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo)
LiveTrack
Group LiveTrack
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov
Bližnjične tipke
Samodejno pomikanje
Zgodovina dejavnosti v uri

Funkcije srčnega utripa
Območja srčnega utripa
Opozorila o srčnem utripu
Kalorije na podlagi srčnega utripa
% najvišjega srčnega utripa
% rezerve srčnega utripa
Čas regeneracije
Samodejni najvišji srčni utrip
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) da (z združljivo dodatno opremo)
Beleženje srčnega utripa med plavanjem da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave)

Funkcije za tek
Predhodno naloženi profili teka
Tek, tek v zaprtih prostorih, gorski tek

Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS
Dinamika teka da (z združljivo dodatno opremo)
Navpično nihanje in razmerje (stopnja “poskakovanja” med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) da (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) da (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) da (z združljivo dodatno opremo)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti)
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) da (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek
Predvidevanje tekem
Senzor za hitrost kolesa/kadenco

Funkcije za golf
Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice)
Razdalja do krivulj/zavojev
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Samodejno
Digitalna kartica z rezultati da
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine)
Garmin AutoShot™
Ročno določanje položaja zastavice
Ovire in cilji igrišča
Združljivost s senzorjem TruSwing™
Časovnik za krog/merilnik opravljene poti

Funkcije rekreacije na prostem
Predhodno naloženi profili za rekreacijo na prostem
Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti

Navigacija od točke do točke
Pikčasta sled v realnem času
Nazaj na začetek
TracBack®
UltraTrac mode
Višinski prerez
Razdalja do cilja
Indikator trenda barometrskega tlaka
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom
Navpična hitrost
Skupni vzpon/spust
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™
Koordinate GPS
Projicirana točka poti
Poglej in pojdi
Izračun območja da (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov da (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni da (v trgovini Connect IQ™)
Koordinate dveh mrež

Funkcije za kolesarjenje
Predhodno naloženi profili kolesarjenja
Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje

Proge
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči)
Tekma z dejavnostjo
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj)
Funkcionalni prag moči (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
Združljivo s senzorji Vector™
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™)
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo)
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar)
Združljivost z lučmi Varia™
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)
da (senzorji ANT+® in Bluetooth® Smart)

Funkcije za plavanje
Predhodno naloženi profili plavanja
Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah

Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog)
Učinkovitost plavanja (SWOLF)
Beleženje vadbe
Plavalne vadbe
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije)
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)

Dodatno
Dodatno
Fiziološke meritve: da (čas regeneracije, laktatni prag, funkcionalni prag moči (FTP), test učinka spremenljivosti srčnega utripa, najvišji V02 za tek in kolesarjenje, predvidevanje tekem, stanje vadbe, obremenitev pri vadbi, anaerobni Training Effect)
Dinamika teka (z optično dodatno opremo)
Stanje učinkovitosti
Vmesnik: USB, Wi-Fi® in Bluetooth®
Funkcija teka/hoje: da
Nastavitev ciljnega/končnega časa: da
Opozorila po meri: da
Prilagodljiv zaslon za krog
Podpora za izdelke Connect IQ™: da (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi)
Brezžična povezljivost: da
UltraTrac: da