Osprey Verve 5

70,00 

Ženski 5 litrski Osprey nahrbtnik Verve 5 za gorsko kolesarjenje, gorski tek in pohodništvo z 2-litrskim HydraForm rezevoarjem.

Nakup na obroke z Leanpay

Serija nahrbtnikov Osprey Verve je izdelana za ženske in je prilagojena ženskim potrebam, kar pomeni, da imajo ožji bočni del in hrbtišče, ki se odlično prilega ženskemu hrbtu. Lahek in praktičen nahrbtnik Verve 5 je idealen za gorsko kolesarjenje, gorski tek ali pohodništvo. V prodajnem kompletu, nahrbtnik vsebuje 2-litrski HydraForm hidracijski meh in poseben žep za shranjevanje majhih predmetov. Sistem gumijastih trakov na prednji strani nahrbtnika, omogoča pritrjevanje oblačil ali kolesarske čelade.

Tehnologije Osprey:

Hydraform rezervar:
Anatomsko oblikovan hrbtni del, se prilagaja hrbtu uporabnika, zaradi česar je prileganje bolj natančno, stabilno in udobno. Vstavljanje rezervoarja v nahrbtnik je povsem enostavno. Široka odprtina za hitro polnjenje tekočine in Enacpsul (material, ki ne spreminja okusa tekočine), pa zagotavljata mikrobakterijsko zaščito.

Osprey Hydralock:
Sistem HydraLock, drži in stiska rezervoar, ter s tem ustvarja pritisk, kar se odraža v povečanem pretoku tekočine in najmanjšem možnem gibanju tekočine v mehu. Široka odprtina omogoča enostavno vstavljanje v rezervoarja tudi ko je poln tekočine.

Specifične kolesarske funkcije:
Kolesarski nahrbtniki imajo primerno razporejene žepe in edinstven sistem za pritrditev čelade (LidLock), zaradi česar so nahrbtniki Osprey Hydraulcs v celoti pripravljeni za osvajanje terena.

Prileganje in udobje:
Zelo zračne naramnice nahrbtnikov in pas Osprey Bio Strech, omogočajo dobro oporo ob dopuščanju prostega gibanja telesa z njamanjšim stiskanjm. Sistem HydraLock, istočasno zadržuje rezervoar blizu telesa.

Odsevne grafike:
Na ključne dele nahrbtnika so nameščene odsevne grafike, ki povečujejo vidnost v slabih svetlobnih pogojih. Možnost pritrditve utirpajoče lučke, še dodatno poveča vidnost uporabnika.

 

Specifikacije

Lastnosti nahrbtnikov Verve:

• BioStretch naramnice – vgrajen magnet za pritrditev hidracijsega
ventila
• Spacer Mesh hrbtišče – nizka teža, zračnost, elastični prečni trak
• Snemljiv bočni pas – Straight ErgoPull zaprtje
• LidLock – pritrditev čelade
• Vrhnji žep z zadrgo
• Nastavek za utripajočo luč
• Odsevna grafika