Garmin Forerunner® 35

203,99 

Tecite na polno

Ura Forerunner 35 je tanka in lahka, zato je popolna za vsakodnevni tek, vadbo in tekmovanja. Opremljena je z vgrajeno tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate in GPS-om, ki spremlja razdaljo, tempo, intervale in drugo. Ura beleži vse omenjene statistične podatke, zato ne potrebujete ničesar drugega, niti telefona ali prsnega pasu. Le nadenite si uro Forerunner 35 in začnite teči.

Ostanite povezani

Ko je ura Forerunner 35 združena z združljivim pametnim telefonom, omogoča prejemanje pametnih obvestil kar na zapestju in številne druge povezane funkcije, ki olajšajo življenje in tek2. S funkcijo sledenja v živo ostanete povezani s sorodniki in prijatelji, ki lahko spremljajo vaš tek v realnem času. Ura Forerunner 35 vas obvešča tudi o samodejnih posodobitvah programske opreme, omogoča upravljanje glasbe in nudi še druge funkcije.

Prilagodite in se povežite

Tekaška ura z GPS-om Forerunner 35 omogoča samodejno nalaganje statističnih podatkov in tekov v našo brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek in ga delite prek družabnih omrežij. Ta brezplačna programska oprema je na voljo za namizne računalnike ali pametne telefone s programom Garmin Connect Mobile.

Popestrite vadbo

Nobene potrebe ni, da bi bilo ohranjanje telesne pripravljenosti dolgočasno samo zato, ker je pač del vaše rutine. Ura Forerunner 35 ima vgrajene profile dejavnosti za tek v zaprtih prostorih in na prostem, lotite pa se lahko tudi marsikatere druge dejavnosti. Če želite malo popestriti svojo rutino, uporabite kolesarski profil za kolesarjenje po soseski ali profil za kardio vadbo za naporno vadbo na eliptičnem trenažerju.

Merjenje aktivnosti podnevi in ponoči

Zaradi številnih funkcij merjenja aktivnosti nimate razloga, da ne bi ure Forerunner 35 nosili vsak dan. To vključuje štetje korakov, kalorij, razdalje in minut intenzivnosti ter spremljanje spanja in nenehno spremljanje srčnega utripa. Prav tako spremlja obdobja neaktivnosti in vas z vibriranjem opozarja, kdaj je čas, da se začnete gibati.

 

Nakup na obroke z Leanpay

Za uporabo preprosta tekaška ura z GPS-om in merjenjem srčnega utripa na zapestju

  • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate meri srčni utrip na zapestju podnevi in ponoči.
  • Vgrajeni GPS beleži, kako daleč, kako hitro in kje tečete.
  • Povezane funkcije: pametna obvestila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, sledenje v živo in upravljanje glasbe
  • Celodnevno merjenje aktivnosti šteje korake, kalorije in minute intenzivnosti ter vas opomni, kdaj je čas za gibanje.
  • Vključuje orodja za vadbo, kot so intervali, zvočni pozivi in namenska dejavnost teka in hoje.
  • Predhodno so naloženi športni profili za tek, tek v zaprtih prostorih, kolesarjenje in kardio vadbo.
  • Samodejno naloži podatke v našo brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect, v kateri se lahko pridružite izzivom, prejemate zapise storitve Insights in delite svoj napredek, ko dosežete cilje.

Podrobnosti: Garmin Forerunner® 35